Начало / За нас

Наша история

zanas text „АКТИВИ ОДИТ КОНСУЛТ” е счетоводна къща, с дългогодишен опит в сферата на счетоводното и данъчното облагане.

Предоставяме счетоводни услуги, и данъчна защита, както на прохождащи дружества така и на такива утвърдени в своята сфера на дейност, физически лица и неправителствени организации, дружества с чуждестранно участие. Основната задача пред счетоводното предприятие е осигуряване на коректна и професионална счетоводна услуга на нашите български и чуждестранни клиенти. Ние работим с нашите клиенти въз основа на доверие, откритост и честен диалог, което довежда и до намиране на ефективни законови решения, на делови казуси, за всеки един от тях.

Ние гарантираме счетоводни услуги, съобразени изцяло, както с българското, така и със законодателствата, действащи при нашите чуждестранни клиенти. Защитаваме интересите Ви като вече не е нужно да се притеснявате за документи, данъчни и осигурителни отношения, счетоводство и всички въпроси свързани с тях. Оставете рутинните действия на нас.

Предоставяме ви обслужване само за вашето дружество от специалист ТРЗ, счетоводител, главен счетоводител и одитор и всичко това на цената на месечна такса за счетоводно обслужване, което ще облекчи разходите ви за поддръжка на собствен счетоводен софтуер и собствен счетоводен отдел.